Vi ser etter en ny markedskonsulent!

nymerete.jpg

Kunne du tenke deg å jobbe med markedsføring i landets raskest voksende forlag? Er du en driftig, kreativ og strukturert markedsfører med god innsikt i skoleverket? Har du god kunnskap om digital markedsføring? Da må du lese videre, for du kan være nettopp den vi trenger til salgs- og markedsavdelingen i Fagbokforlaget.

Du får ansvaret for

En portefølje bøker og digitale læremidler rettet mot grunnskole, og ditt ansvar er å sikre langsiktig høyt salg av porteføljen ved å bygge våre produkter som sterke merkevarer i de ulike markedssegmentene. Du benytter hele markedsmiksen for å nå våre målsetninger.

Du vil inngå i et team av markedskonsulenter. Du vil jobbe tett sammen med redaktører, forfattere og de andre i salgs- og markedsavdelingen.

Vi vil gjerne ha en søknad fra deg som:

  • Kan forskjell på rektor og lektor og har god innsikt i skoleverket.
  • Vet hva markedsmiks, markedsplan, PR, PPC og SEO er (uten å google). Du bør ha en utdanning hvor disse begrepene hører naturlig hjemme. Har du i tillegg jobbet i skolen er det fantastisk.
  • Er en relasjonsbygger. Eller, som vi stort sett sier: du liker å snakke med folk. Du vil møte forfattere, lærere, rektorer, elever eller andre som kan tenkes å benytte våre læremidler.
  • Liker å reise. Det er nemlig ikke slik at hele jobben kan gjøres fra kontorpulten. Kundene våre er over hele landet og forlaget har kontorer flere steder. Hvis du er glad i flyplasser, buss, tog og kan å jobbe mens du er på veien, er det en stor fordel.
  • Liker å arrangere kurs og andre faglige arrangementer for våre viktigste og potensielle kunder.
  • Har gode samarbeidsevner. Kontaktflaten er stor og evnen til å samarbeide med andre er viktig.
  • Kan jobbe selvstendig. Du vil få all opplæring du trenger, en fadder og flinke kollegaer som passer på deg, men du må ha initiativ, stå-på-vilje og jobbe målrettet for drive prosjekter fremover på egenhånd.
  • Du skriver godt og tilpasser kommunikasjonsformen til ulike markedskanaler.

Hvorfor skal du søke?

I Fagbokforlaget er det høyt under taket, full fart og mye å bryne seg på. Vi tilbyr en spennende markedsstilling med veldig varierte arbeidsoppgaver i landets raskest voksende forlag. Gode kollegaer vil du få, noen av dem er til og med morsomme av og til. Det aller viktigste: de er ambisiøse, flinke til det de gjør og jobber hele tiden for å bli enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, både redaksjonelt og markedsmessig som vil gi deg den støtten du trenger. 

Arbeidssted: Bergen

Spørsmål om stillingen kan rettes til  
salgs- og markedssjef Lars Mausethagen  
på e-post: lars.mausethagen@fagbokforlaget.no  
eller mobil 97 55 48 20.

Søknad og cv sendes til  jobb@vigmostadbjorke.no  snarest. Søknadene vil bli behandlet fortløpende. 
Frist 20 juli. 

Om oss

Fagbokforlaget utgir bøker og digitale læremidler for hele utdanningsløpet, fra barnehage til høyere utdanning og profesjon, samt norsk for minoritetsspråklige. Forlaget utgir også en rekke offentlige publikasjoner og andre oppdragsutgivelser.